Нема производа у корпи.

Нема производа у корпи.

white logo

Kontakt

Savska 27/I, Beograd, Srbija
+38111/7708700
+38165/4377020

Pratite nas

Projekat:

SUNRISE RESIDENCE

STATUS:
Projekat u izgradnji
SPRATNOST:
8
RASPON KVADRATURE:
27m2 – 77m2
STRUKTURA:
1.0 – 3.0
USELJIVO:
Početkom 2023.godine
BROJ STANOVA:
202
BROJ GARAŽNIH MESTA:
165
Garaža
Terasa
 Lift
 Inverter klima

Tipovi stanova:

TIP B1.3

TIP B1.2

TIP A2.1

TIP A2.7

TIP A3.4

TIP B3.3

O projektu

Ova skladna celina modernog stabeno-poslovng objekta na Zelenom brdu na Zvezdari funkcioniše kao mali grad sa svim pogodnostima koje su potrebne pojedincu i porodici u savremenim uslovima života. Objekat se sastoji od dve lamele i dva nivoa podzemnih garaža, koje se prodaju odvojeno od stanova. U okviru kompleksa u prizemnom delu nalazi se supermarket i drogerija, u blizini su i banke, pošta, apoteke, vrtići, osnovne i srednje škole, pijaca, Dom zdravlja, “Beo Shoping centar” i ” Aviv centar Konjarnik” kao i svi ostali sadržaji bez kojih je teško zamisliti kvalitetan život. Kolski pristup omogućen je pored Bulevara Kralja Aleksandra i iz Drežničke ulice.

Redovnim linijama javnog gradskog prevoza, lokacija je odlično povezana sa svim delovima grada a blizina auto puta daje dodatnu prednost. 

U ponudi su stanovi od jednosobnih do trosobnih, svi tipovi stanova pružaju visoku iskorišćenost i funkcionalnost životnog prostora sa pogledom  na istočnu kapiju Beograda, Zvezdarsku šumu, panoramski pogled na Hram Svetog Save i centar grada.

Pored visokog kvaliteta novogradnje dodatnu udobnost budućim stanarima pruža savremena opremljenost prostora kao što su inverter klime, grejanje po utrošku (elektrokotlovi na struju), hrastov parket, PVC aluminijumska stolarija sa troslojnim staklom, kao i Aling galanterija.